Tabăra BIOCAMP

Susține potențialul copilului tău!

În perioada 30 iulie 2017- 6 august 2017 organizăm a-7-a ediției a taberei BIO CAMP! Click aici pentru detalii înscriere.

 1. Ce este BIO Camp și ce scop are?  Este tabara destinată copiilor cu vârste între 12 și 18 ani, în care aceștia sunt învățați să-și dezvolte abilitatile dobândite si cele native precum și să primească ghidarea corectă pentru a avea o viață sănătoasă și plină de succes.
 2. De ce BIO? O viață BIO, prin definitie, înseamnă o viață sănătoasă, atât din punct de vedere fizic, cât și intelectual și spiritual. Suntem într-o eră în care exploziile de informații care se arată în fiecare zi pot ghida copiii pe drumul cunoașterii de sine pentru a-și desăvârși potențialul sau îl pot pierde prin multitudinea de opțiuni mai mult sau mai puțin benefice. BIOcamp înseamnă o tabără pentru copiii, care pot și vor să aibă un drum sănătos în viață, care vor să faca alegeri corecte legate de sănătatea lor fizică și mentală.
 1. Cine poate participa în BIO Camp? Copiii participanți taberele BIO Camp vor fi selectați din școli din fiecare județ al țării în funcție de performanțele dovedite până în prezent.

Vor exista următoarele domenii pentru copii talentati:

 1. stil de viață sănătos
 2. dezvoltare personală și comunicare
 3. sport
 4. artă
 5. antreprenoriat
 6. educație financiară Pentru fiecare tabără se vor selecta 40 de copii din toata țara. Procesul de selectie va fi realizat de cadre didactice, profesori universitari, lectori internaționali, membrii fundatiei Life Care.
 1. Care este programul BIO Camp?

– 7 zile într-o locație comunicată ulterior

– copiii vor fi împărțiți în funcție de ariile în care și-au ales și sunt potriviți în a-și dezvolta potențialul

– zilnic vor avea lor workshop-uri pe domeniile menționate mai sus

– pentru toți copii zilnic, vor avea lor câte două workshop-urile susținute de specialiști naționali și internaționali care vor fi realizate pe teme generale de discutii ca: „Ce inseamna BIO si de ce sa traim asa?” ” Ce inseamna potential si de ce e important sa-l descoperim?” ” Pe ce drum sa apuc dupa ce termin liceul? De unde stiu ca fac o alegere corecta?” ” Cine si ce ar trebui sa ma influenteze in deciziile pe care le iau pentru viitorul meu?” ” Ce inseamna sa traiesc sanatos? Eu pot trai asa?”

– vor exista două workshopuri realizate pentru parinti inainte de plecarea în tabără și la finalul ei

– la finalul taberei fiecare copil va primi diplome de participare iar cei care s-au implicat cel mai mult în activități vor primi cursuri gratuite/ produse/ bani.

 1. Cine organizează BIO Camp?

BIO Camp este un proiect organizat de către Fundatia Life Care.

 1. Avem nevoie de ajutorul tău!

Ne dorim ca aceste tabere BIO Camp să aibă continuitate și cât mai mulți copii să beneficieze de consultanță pentru alegerea corectă a drumului lor.

Pentru a aduce cât mai multi copii si parinti care sa beneficieze de acest program benefic pentru viața lor este nevoie să ne implicăm cu toții și să susținem acest proiect.